fbpx
Сьогодні
14:16 17 Січ 2020

Зеленський вимагає від правоохоронців за два тижні встановити причетних до запису розмов Гончарука

Володимир Зеленський вимагає від правоохоронних органів за два тижні встановити причетних до запису розмов під час зустрічі прем'єр-міністра Олексія Гончарука, міністрів і представників Національного банку України.

Відповідне завдання президент поставив під час зустрічі з керівниками Служби безпеки України, Офісу Генерального прокурора, Міністерства внутрішніх справ, Національного антикорупційного бюро, Державного бюро розслідувань та Управління державної охорони, передає пресслужба ОПУ.

"Вимагаю, щоб за два тижні, якомога швидше ми з вами отримали інформацію – хто вів записи… Знайти, хто це зробив, і з цим розібратися", – наголосив Зеленський.

Крім того, президент зауважив, що в межах кримінального провадження має бути чітко встановлене коло осіб, які були присутні на переговорах, і з'ясовані обставини, за яких вони відбувалися.

"У засобах масової інформації було багато фейків щодо присутності тих чи інших посадових осіб. Фотографія, яка є у ЗМІ, – з'ясувати, чи справді всі ці люди були учасниками, чи ні", – зазначив президент.

Він додав, що, за словами прем'єр-міністра, було декілька переговорів, і зустріч, з якої був оприлюднений перший уривок, тривала п'ять годин.

Зеленський також вимагає впродовж двох тижнів напрацювати необхідні заходи, щоб унеможливити подібні інциденти в майбутньому й технічно забезпечити захист інформації.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: