fbpx
Сьогодні
11:58 17 Січ 2020

Гончарук прийшов на засідання Ради: Уряд продовжує працювати, доки президент не прийме рішення

Фото Reuters

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук прийшов на засідання Верховної Ради 17 січня та виступив перед народними депутатами.

Спочатку Гончарук вибачився, що міністри запізнилися на годину запитань до уряду, потім заявив:

"Ви вже знаєте, я звернувся до президента України, передав йому свою заяву про відставку, вона написана відповідно до Конституції України, у президента є право внести її в парламент у будь-який момент.

Це пов'язано з тим, що ми одна команда, ми всі прийшли у владу змінювати країну завдяки цій людині, завдяки Зеленському. Ми всі його поважаємо, для нас принципово мати довіру всередині команди на 100%. Останнім часом довкола уряду точиться велика кількість інформаційних атак, маніпуляцій. Мета цих маніпуляцій – посіяти розбрат всередині команди, створити уявлення нібито хтось не поважає президента. Це неправда. Наша сильна позиція полягає в тому, що ми – одна команда, нею і хочемо залишатися. Тому уряд України продовжує працювати в штатному режимі, до того моменту, поки президент не прийме рішення, хто на якій позиції в команді може працювати. Це політичне рішення, яке ми очікуємо від лідера нашої політичної сили.

Дорога фракція, я дуже вдячний вам за ту роботу, яка вже зроблена. Ми дуже багато з вами зробили для того, щоб в цьому році українці жили краще! Ми готові зробити значно більше разом з вами, але для цього нам потрібно бути єдиними.

Я вам дуже дякую за ту підтримку, яку я вже отримав, і пропоную продовжувати в тому ж дусі. Ви круті, ви – майбутнє цієї країни. Разом ми зробимо більше! Дякую вам."

Депутати завершили промову Гончарука оплесками.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: