fbpx
Сьогодні
09:06 16 Січ 2020

В інтернет злили другу частину "наради Гончарука": заступниця глави ОП заперечує участь

Заступник глави Офісу президента України Юлія Ковалів заперечує свою участь у нараді, нібито аудіозапис з якої поширюється в мережі.

"На плівках, які були поширені сьогодні в соціальних мережах, я вказана як один із учасників зустрічі, де обговорювалися економічні питання. Будь-хто, знайомий зі мною, скаже, що на плівках не мій голос і не мій стиль спілкування", — написала Ковалів в Facebook.

Вона додала, що "якщо ці переговори дійсно мали місце, то я не знаю ні коли, ні де вони відбувалися".

Жінка з голосом, схожим на Ковалів з'явилася у другій частині злитої в мережу "прослушки". На аудіозаписі в обговоренні нібито беруть участь прем'єр-міністр Олексій Гончарук, міністр фінансів Оксана Маркарова, перший заступник голови НБУ Катерина Рожкова, заступник глави НБУ Дмитро Сологуб, міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов.

На записі чоловік із голосом, схожим на Гончарука, говорить про те, як вирішити проблему з кризою з економіці. Він зазначає, що на адресу влади будуть звучати звинувачення, що реформатори "ухандохали економіку". І у президента Володимира Зеленського в зв'язку з цим з'являється відчуття, що ситуація неконтрольована.

Чиновники в ході розмови намагаються придумати, як переконати громадян, що з економікою не все так погано.

15 січня на YouTube-каналі Як обдурити президента був опублікований аудіозапис з нібито розмовою Гончарука із заступником глави НБУ Катериною Рожковою і міністром фінансів Оксаною Маркаровою про курс долара і економічні питання перед зустріччю з президентом Володимиром Зеленським.

На аудіозаписі людина з голосом, схожим на Гончарука, говорить про те, що у президента дуже примітивне розуміння економічних процесів.

За даними ЗМІ, після публікації цього аудіозапису на засіданні фракції "Слуга народу" сталася сварка. Депутати обурилися висловлюваннями нібито Гончарука, а деякі запропонували висловити недовіру голові уряду.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: