fbpx
Сьогодні
15:39 16 Січ 2020

Народні депутати звернулися до СБУ через аудіозаписи розмов з нібито Гончаруком

СБУ має провести розслідування з приводу аудіозаписів розмови осіб, яких асоціюють з прем'єр-міністром України та іншими високопосадовцями.

Із відповідним зверненням виступає група депутатів «Слуги Народу». Адже записи, що активно розповсюджуються у ЗМІ та мережі Інтернет, мають неабиякий резонанс, повідомляє прес-служба партії.

«Сьогодні група народних депутатів звернулася до СБУ, щоби встановити джерела походження згаданої інформації, законність її отримання та те, чи має запис ознаки монтажу», – наголосила представник Кабінету міністрів у парламенті Олена Шуляк.

За її словами, існує три ймовірні шляхи того, як цю інформацію (якщо вона виявиться правдивою) могло бути отримано: в межах кримінального розслідування, якого немає; в межах контррозвідувальної діяльності; при встановленні технічних засобів у приміщеннях високопосадовців, де проводяться наради.

15 січня в мережі було опубліковано прослушку, де прем'єр Гончарук каже, що він "повний профан в економіці".

Також на аудіозаписі людина з голосом, схожим на Гончарука, говорить про те, що у президента дуже примітивне розуміння економічних процесів.

За даними ЗМІ, після публікації цього аудіозапису на засіданні фракції "Слуга народу" сталася сварка. Депутати обурилися висловлюваннями нібито Гончарука, а деякі запропонували висловити недовіру голові уряду.

Нагадаємо, що Гончарук записав відео на звинувачення і "зливи прослушки": Якщо це не хороші новини для країни, то я повний "профан" в економіці.

Арахамія також прокоментував злиті записи з прем'єр-міністром: Це просто нарізка якихось фраз різних людей в різний час, щоб зробити сенсацію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: