fbpx
Сьогодні
18:53 16 Січ 2020

Київ посів друге місце в списку міст, які обов’язково треба відвідати у новому десятилітті

Столиця України посіла друге місце в списку міст світу, які необхідно відвідати в новому десятилітті.

Про це повідомляє портал Big Seven Travel.

1. Гваделупа, Карибський басейн

Гваделупа є перлиною Карибів. Вона красивіша, ніж багато хто з прилеглих островів. Острівна держава складається з двох великих островів і трьох менших, але все абсолютно красиві.

Гваделупа не так популярна серед туристів, тому все ще має сільську атмосферу і не така дорога, як сусідній Сен-Барт – безпрограшний варіант.

Гваделупа славиться білосніжними пляжами, вулканічними піками і національними парками, а також вражаючими місцями для дайвінгу.

Гваделупа, Карибский бассейн

2. Київ, Україна

Ця дивно різноманітна, культурно багата і захоплююча країна. У місті також є історичні собори і пам'ятники, які віддають шану минулому нації.

Можна поїхати на екскурсію в Чорнобильську зону, щоб дізнатися про техногенну катастрофу, її руйнівні наслідки для суспільства сьогодні і побачити комуністичне життя 1980-х років в Україні.

Київ, Україна

3. Бостон, штат Массачусетс, США

Бостон, можливо, не входить в число найбільших міст Америки, але, безумовно, це один з найжвавіших міст з музеями світового класу, веселими барами та історичними пам'ятками, які можна побачити на кожній вулиці.

Історичні бруковані вулички (включаючи одну з найкрасивіших вулиць в США), екзотичні сади і модні бари. У наступному десятилітті цей культовий місто стане ще більш обов'язковим для відвідування.

Бостон, штат Массачусетс, США

4. Сан-Хосе, Коста-Ріка

Екотуризм стане однією з найбільших тенденцій у сфері подорожей в найближче десятиліття. Оскільки Коста-Ріка – країна, безсумнівно, найбільше асоціюється з екотуризм, це ідеальне місце для еко-мандрівників, які можуть насолодитися природною красою країни.

Сан-Хосе, Коста-Ріка

5. Новий Орлеан, Луїзіана, США

Жвавий американське місто, відомий своєю вуличною музикою, святковою атмосферою і змішання французької, африканської і американської культур, варто поїздки.

Новий Орлеан – це місто, повний пригод на кожному кроці, і він повинен бути в списку обов'язкових для відвідування. Чого тільки варта карнавал Марді Гра.

Новий Орлеан, Луїзіана, США

6. Мельбурн, Австралія

7. Белфаст, Північна Ірландія

8. Салар-де-Уюні, Болівія

9. Капіті, Нова Зеландія

10. Сінгапур

Варто зазначити, що всього в списку 50 міст і замикає його Бриджтаун, Барбадос.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: