fbpx
Сьогодні
17:06 16 Січ 2020

Фракція "Слуга народу" не буде ініціювати відставку Гончарука, - Арахамія

Парламентська фракція "Слуга народу" не буде ініціювати відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука через появу аудіозаписів з нібито розмовою прем'єра із заступником голови НБУ та міністром фінансів.

Про це він заявив сьогодні в кулуарах парламенту.

"Я не думаю. Більш того, вчора була одна група народних депутатів з нашої фракції, яка – як би висловитись, одна група, так скажемо, впливу, вона приходила і наполягала дуже активно, щоби попередньо зробити якесь сигнальне голосування всередині фракції, і отримали аж цілих десять голосів, – зазначив він.

На уточнююче питання, чи ці депутати, які ініціювати розгляд відставки Гончарука, належать до "групи Коломойського", Арахамія відповів ствердно.

"Ну, виглядає схоже на те, так би мовити. Не бачили ми ніякої підтримки, тому що уряд працює, і зараз взагалі змінювати уряд завдяки якимось плівкам, які нарізані незрозуміло ким, незрозуміло для чого…", – зазначив він.

15 січня в мережі було опубліковано прослушку, де прем'єр Гончарук каже, що він "повний профан в економіці".

Також на аудіозаписі людина з голосом, схожим на Гончарука, говорить про те, що у президента дуже примітивне розуміння економічних процесів.

За даними ЗМІ, після публікації цього аудіозапису на засіданні фракції "Слуга народу" сталася сварка. Депутати обурилися висловлюваннями нібито Гончарука, а деякі запропонували висловити недовіру голові уряду.

Нагадаємо, що Гончарук записав відео на звинувачення і "зливи прослушки": Якщо це не хороші новини для країни, то я повний "профан" в економіці.

Арахамія також прокоментував злиті записи з прем'єр-міністром: Це просто нарізка якихось фраз різних людей в різний час, щоб зробити сенсацію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: