fbpx
Сьогодні
10:47 16 Січ 2020

Арахамія про злиті записи з прем'єр-міністром: Це просто нарізка якихось фраз різних людей в різний час

Фото LB.ua

Глава парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія прокоментував опубліковані в мережі аудіозаписи нібито розмови прем'єр-міністра Олексія Гончарука з колегами по уряду та керівництвом Нацбанку. 

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Наш".

"Це просто нарізка якихось фраз різних людей в різний час, щоб створити сенсацію. … Як я розумію, це була склейка стратегічної сесії щодо фінстабільності, яка тривала три години", — зазначив Арахамія.

Він вважає, що записи опублікував один з учасників цієї стратегічної сесії.

Арахамія також розповів, що під час вчорашнього засідання фракції депутати Андрій Дубинський і Максим Бужанський пропонували провести "сигнальне" голосування щодо оголошення недовіри Гончаруку, але цю ініціативу підтримали тільки 10 людей і, за словами глави фракції, "всі голоси пов'язані з однією і тією ж групою".

Коментуючи слова, які нібито каже на записі Гончарук, про те, що у президента Володимира Зеленського "туман в голові", Арахамія сказав, що прем'єр і глава держави повинні з'ясовувати свої стосунки особисто і це не має бути предметом публічних обговорень.

"Я не думаю, що у нього [Гончарука — ред.] така позиція. Я багато раз був на нараді, я бачу, як він поважає нашого президента, як вони один одного поважають. Якщо висмикувати з контексту, то можуть бути «чудові» нарізки", — додав Арахамія.

Нагадаємо, що Гончарук записав відео на звинувачення і "зливи прослушки": Якщо це не хороші новини для країни, то я повний "профан" в економіці.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: