fbpx
Сьогодні
15:26 15 Січ 2020

Вбивство сина Соболєва: депутат обіцяє 2 млн грн за інформацію про замовника злочину

Депутат київської обласної ради В'ячеслав Соболєв, чий трирічний син був убитий в кінці 2019 року в Києві, обіцяє 2 мільйони гривень винагороди за допомогу у встановленні замовника злочину.

Про це сказав Соболєв на прес-конференції, передає "Інтерфакс-Україна".

"Можу запропонувати наступне. Якщо хтось нам надасть інформацію, яка підтверджує замовника, ми прийняли рішення, ми готові виплатити винагороду в розмірі 2 млн грн".

При цьому Соболєв підкреслив, що якщо таку інформацію отримає поліція, то ці два 2 млн грн будуть спрямовані на технічне забезпечення або інші потреби поліції.

Він висловив сподівання на те, що передача розслідування в Головне слідче управління Нацполіції сприятиме об'єктивності розслідування.

За словами депутата, у нього є інформація, що на сьогоднішній день дві людини, причетні до вбивства його сина, "гуляють по країні".

При цьому він додав, що як мінімум один з цих людей був у полі зору правоохоронних органів.

У свою чергу представник потерпілого, адвокат Єгор Бодров зазначив, що слідству необхідно переглянути мотиви скоєння цього злочину і перелік осіб, які можуть бути причетні до організації замаху. За його словами, потерпілу сторону необхідно залучити до процесу розслідування, до матеріалів справи.

Передісторія: Ввечері 1 грудня у центрі Києва внаслідок обстрілу автомобіля "Range Rover" загинула трирічна дитина. Поліція ввела спеціальну операцію для розшуку зловмисника. Водієм Range Rover виявився депутат Київської обласної ради В'ячеслав Соболєв, загинув його син Олександр Соболєв 2016 року народження.

2 грудня Національна поліція затримала підозрюваних у вбивстві трирічної дитини.

Нагадаємо, що 4 грудня суд відправив під арешт ймовірного вбивцю хлопчика.

Також знайшли організатора цього злочину.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: