fbpx
Сьогодні
21:45 15 Січ 2020

У "Слузі народу" сварка через нібито скандальні заяви Гончарука про Зеленського, - ЗМІ

На засіданні фракції "Слуга народу" сталася сварка через злитий у мережу аудіозапис із нібито заявами прем'єр-міністра Олексія Гончарука про президента Володимира Зеленського і ситуацію в економіці, повідомляє УП. Off the record (один із телеграм-каналів інтернет-видання Українська правда).

Як зазначається у повідомленні, депутати обурюються висловлюваннями нібито Гончарука, деякі вживають нецензурну лексику, а Максим Бужанський і Олександр Дубінський підбурюють колег висловити недовіру голові уряду.

Джерела УП. Off the record стверджують, що більшість фракції не готова йти на відкриту конфронтацію з Гончаруком.

Нагадаємо, 15 січня на YouTube-каналі Как обмануть президента було опубліковано нібито аудіозапис розмови Гончарука із заступницею голови Національного банку України Катериною Рожковою та міністром фінансів Оксаною Маркаровою про курс долара та економічні питання перед зустріччю із Зеленським.

"У Зеленського є дуже примітивне… просте розуміння економічних процесів: є платіжний баланс, він сильно не покращився, а гривня сильно зміцнилася — аномалія. Він шукає відповідь на це питання. У нього немає відповіді на це питання", — нібито заявив Гончарук і потім нібито сказав, що він сам є "профаном в економіці".

За даними джерел DT.UA, це може бути перша з 14 частин запису. За словами співрозмовника видання, цей ролик злили спеціально перед засіданням фракції Слуга народу, щоб були підстави оголосити недовіру уряду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: