fbpx
Сьогодні
12:59 15 Січ 2020

Поліція затримала ще одну особу з групи, причетної до вбивства Аміни Окуєвої

Правоохоронці затримали ще одну людину з групи із семи осіб, яких правоохоронці офіційно називають причетними до вбивства Аміни Окуєвої і замаху на життя Адама Осмаєва.

Про це повідомляє Слідство.Інфо з посиланням на адвоката затриманого Ірину Бігунець.

Затриманого чоловіка звати Андрій Кравченко. Його затримали вранці, 15 січня, неподалік його будинку. Наразі невідомо, чи оголосили чоловікові підозру.

У прокуратурі і поліції Київської області підтвердили факт затримання, але зазначили, що це пов'язано із іншим злочином, який, на думку слідства, вчинила група осіб, причетна до розстрілу Окуєвої.

Зі слів очільника пресслужби поліції Київщини Миколи Жуковича, ідеться про вбивство київського підприємця у 2014-му році. Деталі Жукович не повідомив.

Слідство.Інфо зазначає, що Кравченко є одним із семи підозрюваних у провадженнях щодо вбивств директора компанії Caparol Павла Зможного, яке сталося в 2016 році, а також начальника відділу реклами київського метрополітену Павла Миленького.

У неділю, 12 січня, поліцейські затримали ймовірного організатора вбивства добровольця Аміни Окуєвої Ігоря Редькіна. Частину членів злочинної групи затримали у вересні.

Чоловік Аміни Окуевої Адам Осмаєв після затримання сказав, що не знає підозрюваного, а також інших членів угруповання.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: