fbpx
Сьогодні
12:41 14 Січ 2020

Головну податківицю Одещини спіймали на передачі хабаря

Виконувачку обов'язків начальника Головного управління Державної податкової служби в Одеській області викрили на пропозиції 25 тисяч доларів хабаря керівнику підрозділу обласної прокуратури.

Про це повідомили у Національному антикорупційному бюро України.

"Слідство встановило, що очільниця регіональної ДПС запропонувала керівнику структурного підрозділу прокуратури цього ж регіону щомісячно надавати неправомірну вигоду у 25 тисяч доларів. У відповідь той мав не перешкоджати протиправній діяльності співробітників ДПС, пов'язаній з отриманням неправомірної вигоди від підприємців, та не притягувати податківців до відповідальності, зокрема кримінальної", — йдеться у повідомленні.

Слідство задокументувало факт передачі 25 тисяч, які, за твердженням самих підозрюваних, мали стати першим траншем у подальшій "взаємодії" з посадовцем регіональної прокуратури.

13 січня 2019 року детективи НАБУ повідомили податківиці Одещини про підозру за ч.3 ст. 369 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу. Слідство встановлює інших осіб, причетних до вчинення злочину.

За інформацією із відкритих джерел, виконує обов'язки керівника регіональної податкової Чеботарьова Наталія.

Також у місцевому виданні "Думська" стверджують, що Чеботарьова намагалась підкупити голову управління нагляду за дотримання законів у кримінальному провадженні та координації правоохоронної діяльності обласної прокуратури Михайла Сербіна.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: