fbpx
Сьогодні
13:06 13 Січ 2020

Японський мільярдер хоче знайти собі супутницю для польоту до Місяця під час ТВ-шоу

Японський мільярдер Юсаку Маедзава, який має стати першим космічним туристом на кораблі Starship, розробленому компанією Ілона Маска SpaceX, вирішив за допомогою телешоу знайти собі супутницю для спільного польоту до Місяця.

Політ Маедзави до Місяця запланований на 2023 рік, його тривалість становитиме близько тижня.

Мільярдер оголосив про пошуки супутниці для польоту у Twitter, і його твіт набрав 19 тис. репостів, зокрема його репостнув Маск.

Пошуки Маедзавою супутниці для польоту транслюватиме японський стримінговий сайт AbemaTV.

Як зазначено на сайті проекту, претендентки мають відповідати низці критеріїв: це мають бути самотні дівчата віком 20 років або старше; вони мають бути "яскравими особистостями" і завжди залишатися позитивними; вони мають цікавитися космічними польотами і бути готовими брати участь у підготовці до такої експедиції; вони також мають бути налаштовані брати від життя все й виступати за мир у всьому світі.

Заявки на участь у конкурсі приймають на сайті проекту до 10-ї ранку за японським часом 17 січня. В середині лютого та в середині березня Маедзава проведе низку зустрічей зі своїми потенційними подругами. Про те, яку дівчину мільярдер обере, він оголосить наприкінці березня.

44-річний бізнесмен написав на сайті проекту, що "почуття самотності і порожнечі починає поступово охоплювати" його. Тому нині Маедзава поставив собі за мету "знайти любов усього свого життя".

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: