fbpx
Сьогодні
18:26 13 Січ 2020

ДП "Укренерго" шукає голову правління

У відповідності з пропозицією Міністерства фінансів України, 13 січня оголошено проведення конкурсу з відбору кандидатів на посаду голови правління держпідприємства НЕК "Укренерго".

Про це повідомляє прес-служба "Укрэнерго".

Повідомляється, що претендентам необхідно надати базовий пакет документів до 18:00 27 січня 2020 року. Зокрема, необхідно надати заяву на участь у відборі на ім'я голови Комітету з питань призначень і винагород наглядової ради "Укренерго" Олів'є Апперт.

"Заява повинна містити ПІБ претендента – повністю, адреса реєстрації, контактний номер телефону, адресу електронної пошти (шаблон додається) та наступні документи: біографічну довідку або резюме (українською та/або англійською мовами); декларацію про відсутність конфлікту інтересів з НЕК "Укренерго" (українською та англійською мовами); згода на обробку персональних даних (українською та англійською мовами)", – йдеться в повідомленні

Другий етап відбору буде проходити у вигляді співбесіди. У разі проходження претенденту необхідно надати перелік необхідних документів до 14 лютого.

Нагадаємо, що Милованов показав перші результати змін в "Укрспирті".

Раніше міністр економічного розвитку та торгівлі Тимофій Милованов прокоментува дві проблеми в економіці України, які всі обговорюють: курс росте і курс падає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: