fbpx
Сьогодні
19:52 12 Січ 2020

Милованов відповів профспілкам на закиди щодо нового Трудового кодексу

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов відповів профспілкам на закиди щодо нового Трудового кодексу.

Про це він написав у Facebook.

"Профспілки виступають проти офіційного працевлаштування. В кількох містах повісили плакати з критикою нового законопроекту про працю. Що саме критикують на цьому плакаті? Це написано маленьким шрифтом внизу. Законопроект каже, що якщо судом доведено, що людина працювала без офіційного оформлення трудових відносин, то є наслідки. Які саме? Людина втрачає право на субсидію. Чому? Тому що сьогодні багато людей працюють неофіційно і не показують свій справжній високій дохід, щоб додатково отримати субсидію. Це неправильно. Це несправедливо. Бо субсидії платимо ми всі з вами, через податки. І субсидії мають отримувати ті хто є матеріально незахищеними", – пояснив він.

А ще – виклав фото згаданого плакату.

Милованов замерзни

"Так ось комусь не подобається, що тепер буде складніше обманювати державу та суспільство і ховати свій дохід. І вони постять плакати по Україні. Якщо ми хочемо жити заможно, ми маємо стати чесним. І це також стосується відношень з державою", – резюмує міністр.

Раніше міністр економічного розвитку та торгівлі Тимофій Милованов прокоментува дві проблеми в економіці України, які всі обговорюють: курс росте і курс падає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: