fbpx
Сьогодні
17:17 09 Січ 2020

В Австралії врятували 90 тисяч тварин, які постраждали від пожеж

Австралійська сім'я врятувала 90 тисяч тварин, які постраждали від пожеж.

Про це пише Екологія життя.

«На цьому тижні ми лікували нашого 90-тисячного пацієнта. Щоб впоратися з такою кількістю тварин, які надійшли в лікарню, в 2019 році ми відкрили реабілітаційний центр для морських черепах, відділення для морських змій і збираємося закінчити будівництво нової зони для відновлення птахів, але цього все ще недостатньо, щоб зупиниться», – написали власники госпіталю.

Колись їх прабатьки Боб і Лінн Ірвін відкрили Зоопарк Австралії в Квінсленді, їх батьки Стів і Террі Ірвін взяли сімейну справу і допомагали доглядати за тваринами в зоопарку. Їхній батько Стів Ірвін став відомим австралійським журналістом, натуралістом і експертом в області дикої природи і диких тварин. На базі зоопарку був відкритий шпиталь для тварин, в якому і було врятовано стільки тварин, які постраждали від лісових пожеж.

Австралійська сім'я врятувала 90 тисяч тварин, які постраждали від пожеж

«Папа витратив усе своє життя на захист дикої природи і диких місць, особливо в Австралії. Хотілося б, щоб він був тут прямо зараз і давав поради і сили в цей час спустошення, викликаного пожежами. Я знаю, що його дух продовжує жити завдяки нашій роботі зі збереження природи, і я сподіваюся, що разом ми зможемо дати йому привід пишатися нами», – написала його дочка в своєму Інстаграм.

«Через стількох руйнівних пожеж в Австралії моє серце розривається за людей і диких тварин, які так багато втратили», – поділилася вона. «Поруч з нами немає пожеж. Наш госпіталь дикої природи завантажений більше, ніж будь-коли».

Госпіталь дикої природи сім'ї Ірвін протягом останніх 16 років надає послуги з цілодобової реабілітації тварин. Госпіталь приймає тварин з усією Австралії. Сотні сероголових летючих лисиць, занесених до списку вразливих видів, були доставлені в Квінсленд після того, як рятувальний центр, в якому вони видужували, опинився під загрозою пожежі і був евакуйований. Деякі з них зараз перебувають під наглядом команди в госпіталі, поки вони не стануть досить здоровими, щоб повернутися додому, і не зникне загроза пожежі. Крім порятунку тварин, співробітники лікарні також займаються збором коштів для будівництва питних станцій в посушливих місцях.

==

А ви вже підписалися на нашу ЕкоРубрику у Facebook?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: