fbpx
Сьогодні
21:29 08 Січ 2020

Ощадбанк продає завод з виготовлення паливних гранул, аукціон відбудеться 16 січня

На електронний аукціон OpenMarket (Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) виставлено комплекс, завод з виготовлення паливних гранул із соломи потужністю 40 тис. тонн в рік та обладнання заводу в кількості 34 одиниці.

Про це повідомляється на сайті OpenMarket.

"Лот виставлений на торги в рамках добровільного продажу акціонерним товариством «Державний ощадний банк України». Завод продається з обладнанням виробництва фірми «AMANDUS KAHL» (Німеччина). Аукціон відбудеться – 16 січня 2020 року. Стартова ціна – 42 951 975 грн", – йдеться у повідомленні.

Завод з виготовлення паливних гранул знаходиться за адресою: Кіровоградська обл., Вільшанський р-н., с. Добрянка, вул. Квіткова, 1а.

«Завод є привабливим активом для великих фермерських господарств. Враховуючи стан комплексу і достатні інвестиції у розвиток підприємства, він дуже швидко почне приносити прибуток власнику», – повідомив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов.

OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) – це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет з використанням технології Blockchain. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року.

===
===

А ви вже підписалися на нашу ЕкоРубрику у Facebook?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: