fbpx
Сьогодні
14:10 08 Січ 2020

Офіс генпрокурора почав розслідування авіакатастрофи в Ірані

Офіс генерального прокурора розпочав досудове розслідування авіакатастрофи літака МАУ, що летів із Тегерана до Києва, за статтею про порушення правил безпеки руху або експлуатації авіасудна.

Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

"Офіс Генерального прокурора за повідомленнями у ЗМІ розпочав досудове розслідування авіакатастрофи літака компанії "Міжнародні авіалінії України", що виконував рейс PS752 за маршрутом Тегеран – Київ.

Метою розслідування є встановлення фактів, що призвели до загибелі, за попередніми даними, 167 пасажирів і 9 членів екіпажу. Серед них були українці.

Відповідні дані внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 276 КК (порушення правил безпеки руху або експлуатації повітряного транспорту, що спричинило загибель людей)".

Раніше компанія МАУ повідомила, що буде проведено ретельне розслідування катастрофи з залученням авіаційної влади України, Ірану, представників компанії-виробника Boeing, авіакомпанії, а також Національного бюро розслідування авіаційних подій та інцидентів з цивільними повітряними суднами в Україні.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: