fbpx
Сьогодні
19:53 08 Січ 2020

Антоненко розповів, що його пов'язує з подружжям Грищенків

Підозрюваний у організації вбивства журналіста Павла Шеремета Андрій Антоненко розповів про стосунки з фігурантами справи Яною Дугар, Юлією Кузьменко та подружжям Грищенків.

Про це він розповів у інтерв'ю theБабелю.

"З подружжям Грищенків не знайомий. Якось, влітку 2019 року я з багатьма артистами давав концерт. Після виступу підійшла жінка і попросила зробити фото. Я, звісно, погодився. Згодом виявилось, що то була Інна Грищенко. От і все знайомство", – сказав Антоненко.

Він також розповів про знайомство з Юлією Кузьменко.

"Нас познайомив прикрий випадок. Хоча це теж важко назвати знайомством. Сталася ДТП — мого сина збила машина, водій поїхав з місця події. Справа була гучна, про неї говорили по радіо і телебаченню. Я шукав свідків, написав у Facebook, і Юля відгукнулась. Виявилось, що то таксі викликала саме вона. Ми обмінялися номерами телефонів, зідзвонилися. У Facebook є вся ця інформація — повідомлення про переноси суду. Ми навіть у суді не бачились", – розповів Антоненко.

Він додав, що вперше побачив її через кілька днів після вбивства,

"Вперше я фактично побачив Юлю у себе на концерті 21 липня 2016 року, тобто через кілька днів після трагедії. На концерт я запросив її раніше. До цього всю весну і початок літа я провів в АТО з концертами. Це все підтверджено і легко перевіряється. Впевнено можна сказати, що повноцінне знайомство відбулося 21 липня 2016 року. До того моменту ми не бачились і не листувались у статусі друзів", – сказав Антоненко.

Дугар, за його словами, він не знає.

"Яну Дугар я не знаю взагалі. Про її існування дізнався з підозри", – додав він.

Раніше ЗМІ заявили, що Антоненко вищий за чоловіка з камер відеоспостереження.

Нагадаємо, що суд не розглянув апеляцію на тримання під вартою Антоненка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: