fbpx
Сьогодні
16:09 06 Січ 2020

ЗМІ заявили, що візит Зеленського до Оману став сюрпризом для місцевих медіа

ЗМІ Султанату Оман нічого не написали про візит президента України Володимира Зеленського у країну і про його зустріч з міністром Юсуфом бін Аляві бін Абдуллою.

Про це повідомили "Букви", проаналізувавши головні англомовні ЗМІ Омана та їх сторінки у соцмережах.

Так, на сайті Times of Oman за останні три дні немає жодних згадок про Україну і про візит Зеленського на вищому рівні. Пошук сайтом показує минулорічні новини про Україну. На сторінці видання у Facebook також відсутні повідомлення про візит Зеленського.

Times of Oman за

Times of Oman

Times of Oman

Times of Oman

На сайті Muscat Daily теж немає схожих новин.

Головне, про що писало видання, – це стан здоров'я султана Кабуса бен Саїда.

На Facebook-сторінці ресурсу за 2020 рік повідомлень про візит Зеленського теж немає.

 Muscat Daily

Видання Омана Oman Observer – теж нічого не написало про цю подію. Ресурс повідомив про кілька державних зустрічей, які відбулися 5 січня, але серед них немає делегації Зеленського.

Oman Observer Oman Observer

На сайті посольства України в Саудівській Аравії, яке відповідає за зв'язки з Оманом, інформації про зустріч президента України з міністром, відповідальним за іноземні справи Султанату Оман, не було.

посольство

Журналісти Oman Observer розповіли "Буквам", що з оманського боку раніше не було жодних анонсів щодо візиту на вищому рівні Зеленського.

"Офіційної заяви про візит президента України від оманської сторони немає. Ми також стежимо за його візитом, і це схоже на приватну відпустку плюс деякі зустрічі. Ми обов'язково дамо оновлену інформацію, коли з'явиться офіційна заява", – сказав журналіст видання Вінод Наїр (Vinod Nair).

Читайте також:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: