fbpx
Сьогодні
21:12 06 Січ 2020

У Вакарчука анонсували запит до СБУ через візит російської блогерки в Київ

Депутатка "Голосу" готує запит до Служби безпеки України через візит блогерки та колишньої журналістки пропагандистського каналу "Росія" Олександри Митрошин в Києва.

Про це повідомив прес-секретар партії Ярема Дух.

"Не дуже святкове. Російська блогерка, котра у 2018 відпочивала в окупованому Криму, приїжджає виступити до Києва. На запитання про приналежність Криму лише усміхається активістам. Коли приїхала поліція, то стається найдивніше – "пакують" активістів. Чому так сталося? Зараз розбираємося. Наша депутатка Соломія Бобровськ готує запит в СБУ з питаннями, чому цей візит взагалі став можливим і коли планують блогерці заборонити в'їзд до України за порушення нашого законодавства", — написав Дух.

У понеділок, 6 січня, в Києві проходив захід за участю блогера з Росії Олександри Митрошиної. Відомо, що вона незаконно відвідувала Крим і раніше була журналісткою російського пропагандистського каналу "Росія".

Під час заходу було жорстко затримано поліцією активіста організації "Відсіч" Леоніда Овчаренка. Це сталося після того, як він поставив російській блогерці запитання про те, "чий Крим".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: