fbpx
Сьогодні
19:06 05 Січ 2020

Вбивство у Каховці: ДБР розпочало розслідування причетності поліцейського

Державне бюро розслідувань вивчає обставини можливої причетності поліцейського до вбивства чоловіка у Херсонській області

Про це повідомляє офіційний сайт ДБР.

"Подія трапилась близько 6 години ранку 1 січня. В результаті конфлікту один з його учасників (колишній працівник міліції) здійснив кілька пострілів у свого опонента. Від отриманих поранень потерпілий через два дні помер в лікарні. За інформацією місцевих мешканців, до завдання тілесних ушкоджень та вбивства потерпілого може бути причетний працівник поліції, який святкував Новий рік в одній компанії з підозрюваним у вбивстві", – йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування розпочато за фактом можливого перевищення правоохоронцем влади або службових повноважень (ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України).

Слідчими ДБР проводиться комплекс заходів щодо встановлення об'єктивних обставин події. У тому числі, буде надана правова оцінка видачі підозрюваному у вбивстві дозволу на використання зброї.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 1 січня у Каховці було розстріляно 26-річного місцевого мешканця. Отримавши низку кульових поранень, за дві доби чоловік помер у лікарні. У справі про резонансне вбивство 26-річного чоловіка у Каховці, до якого може бути причетний поліцейський, призначили повторну судово-медичну експертизу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: