fbpx
Сьогодні
09:56 04 Січ 2020

Вбивство Шеремета: адвокати Дугарь кажуть, що екпертиза не врахувала одне відео

Захист медсестри Яни Дугарь каже, що в експертизі, яка нібито підтвердила її причетність до вбивства журналіста Павла Шеремета, не врахований відеозапис, який це спростовує.

Про це повідомляє адвокатське об'єднання "Ореховський та Коломієць" у facebook; та пише УП.

Захист: "Експерти дали висновок, що тільки на деяких відео і лише окремі ознаки особи частково співпадають. А на інших відео – не співпадають взагалі. Такий висновок з точки зору логіки є ймовірним.

До того ж цей висновок є неповним і вибірковим, бо експерти пропустили саме той відеофайл, на якому ознаки особи не співпали".

Йдеться про експертизу, яка підтвердила, що нібито Дугарь ходила біля будинку Шеремета за кілька днів до вбивства.

Адвокати звернули увагу, що поліція надала експертам 6 відеозаписів від 2016 року. На них зафіксована дівчина, яка, на думку слідства, може бути причетна до злочину. Її потрібно було порівняти з Дугарь на одному записі від 2019 року.

Експерти дійшли висновку, що дівчина під будинком Шеремета та Дугарь – одна і та сама особа. Однак при цьому вони послались лише на 5 записів від 2016 року. Шосте відео не згадується у заключній частині, хоча питання слідства стосувались, в тому числі, і цього відео.

 

Водночас, цей запис згадується у дослідницькій частині експертизи, де описуються надані матеріали. Там йдеться, що особливості поведінки дівчини, яка потрапила на це шосте відео, і Яни Дугарь не співпадають.

Назва запису, на якому дівчина здалась експертам несхожою на Дугарь

На цьому відео видно чоловіка і жінку. Поліція називала їх "особами, які могли бути причетними до підготовки вбивства".

Раніше, адвокати Яни Дугарь заявили про фальсифікацію експертизи.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: