fbpx
Сьогодні
12:23 03 Січ 2020

На Полтавщині угрупування інтернет-шахраїв обдурило громадян більш ніж на 1 млн грн

Служба безпеки України блокувала в Полтавській області схему масштабного обкрадання людей через інтернет, налагоджену організованим злочинним угрупованням, до складу якого входило 12 жителів області.

"Зловмисники розміщували на сайтах оголошень недостовірну інформацію про нібито продаж автомобілів, сільськогосподарської та побутової техніки, мобільних телефонів. Покупці зазначеної продукції перераховували гроші на один із банківських рахунків підставних осіб як передоплату. Проте товари замовники не отримували", – йдеться в повідомленні Управління СБУ в Полтавській області.

Протиправна діяльність шахраїв завдала збитків громадянам на загальну суму понад 1 млн грн.

Під час 25 обшуків у приміщеннях та автомобілях організаторів угруповання правоохоронці виявили банківські картки, комп'ютерну техніку, зброю та інші речові докази незаконних дій. Нині вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру та обрання запобіжного заходу.

На изображении может находиться: 25 человек

Нет описания фото.

"СБУ просить усіх потерпілих звертатися за телефонами: 0532-51-18-38, 068-858-13-03 або особисто за адресою: м. Полтава, вул. Соборності, 39", – додали спецслужбі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: