fbpx
Сьогодні
15:31 02 Січ 2020

Звільнений наймолодший моряк Андрій Ейдер одружився: фото, відео

20-річний моряк Андрій Ейдер, який 10 місяців провів у російському полоні, одружився на Софіївській площі, поблизу головної ялинки країни 31 грудня.

Весільну церемонію показали у прямому ефірі новорічного випуску ТСН на 1+1.

Її провела майстер церемоній Марина Лелик.

Закохані Андрій та Марина у прямому ефірі обмінялися обручками та зачитали обітниці.

Андрій Ейдер одружився

Марина взяла прізвище Андрія.

Андрій Ейдер одружився

Андрій Ейдер один з українських моряків, які під час бою 25 листопада 2018 поблизу Керчі потрапили у полон до росіян. Хлопець у бою отримав поранення та був наймолодшим полоненим українцем – Андрію було всього 18 років.

Андрій Ейдер з нареченою познайомилися ще підлітками – на дитячому майданчику. Андрій захотів сфотографуватися з незнайомкою.

Андрій Ейдер одружився

Потім він закінчив морський ліцей і мав йти в море. Марина чекала, поки коханий та його військовий катер "Бердянськ" повернуться.

Але російські силовики атакували українські кораблі біля Керченської протоки. Марина впізнала його катер, і зрозуміла, що він там. А потім ще й довідалася, що один із трьох поранених – її Андрій.

Андрій Ейдер одружився

Наступні довгі місяці вона бачила коханого на лаві підсудних у Москві. Андрій почав писати їй вірші. Їй залишилася згадка на руці – два однакових татуювання.

Андрій Ейдер одружився

За кілька днів до обміну Андрій попросив батька купити обручку – планував просто в аеропорту зробити коханій пропозицію. Але не все пішло за планом.

В аеропорту Марини не було, вона перебувала в дорозі. Андрія тим часом поклали у військовий шпиталь.

Вона приїхала лише вночі й одразу в шпиталь. Уже наступного дня Андрій зробив Марині пропозицію, яка погодилася вийти за нього заміж.

Родина Андрія проживає в Івано-Франківській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: