fbpx
Сьогодні
11:53 02 Січ 2020

У посольстві США в Україні нова очільниця

Заступниця глави місії США в Україні Крістіна Квін стала тимчасовою повіреною у справах США в Україні. Вона замінила на цій посаді Вільяма Тейлора, який був главою американського диппредставництва в Україні до кінця 2019 року.

Про це повідомили у пресслужбі дипустанови.

Відповідно до американського законодавства, політично призначений посадовець не може перебувати на тимчасовій посаді більше, ніж близько 200 днів. Це й стало причиною звільнення Тейлора.

"У той час, коли керівництво посольства змінюється, наша політика міцної підтримки України залишається стабільною. Команда нашого посольства й надалі працюватиме у тісному партнерстві з українським урядом та громадянським суспільством, підтримуючи суверенітет і територіальну цілісність України та реформи, які допоможуть Україні побудувати своє процвітаюче європейське майбутнє", — зазначила Квін.

Тимчасова повірена у справах США Крістіна Квін

🇺🇦 Наша заступниця глави місії США в Україні, Крістіна Квін, тепер стала Тимчасовою повіреною у справах США. Ось, що вона думає про міцне #ПартнерсвоУкраїнаСША.🇺🇸 Kristina Kvien, our Deputy Chief of Mission, is now serving as the Charge d'Affaires, a.i. of U.S. Embassy Kyiv. Hear her thoughts on the strong #USUkrainePartnership!

Posted by U.S. Embassy Kyiv Ukraine on Tuesday, December 31, 2019

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: