fbpx
Сьогодні
16:29 01 Січ 2020

Сенцов відповів на новорічне привітання Зеленського

Фото Reuters

Колишній політв'язень Кремля Олег Сенцов привітав українців із Новим роком та зауважив, що йому не байдуже, як називаються вулиці у його місті: "Я хочу ходити проспектом Бандери, а не Сталіна".

Це стало своєрідною відповіддю на новорічне привітання президента України Володимира Зеленського, який заявив, що "не важливо, як названа вулиця", а також – чи людина "патріот, малорос, ватнік чи бандерівець".

"У наступному році я бажаю Україні та її громадянам не тільки повернення в'язнів, але і найголовнішого. Того, без чого неможливе непоявлення нових полонених. Того, без чого неможливе непоявлення нових загиблих. Того, без чого неможливе повернення наших територій та настання справжнього миру. Я бажаю усім нам одного – перемоги! Тому що без неї у нас немає майбутнього. Тому що без неї ми не будемо мати свою країну", – написав він у Facebook.

Колишній бранець Кремля також зауважив, що йому не байдуже, як називаються вулиці у його місті: "Я хочу ходити проспектом Бандери, а не Сталіна", – а також розмістив портрет Степана Бандери, 111-та річниця від дня народження якого відзначається сьогодні.

Підбиваючи підсумки, Сенцов наголосив, що минулий рік був для нього дуже важливим, як і для більш ніж сотні заручників і військовополонених, які повернулися до своїх родин і до своєї країни. "Я дуже радий за усіх визволених та нескінченно вдячний тим, хто боровся та виборов нашу свободу. Дякую вам усім!" – зазначив він.

Раніше президент України Володимир Зеленський, вітаючи українців з Новим роком, зазначив, що "Не важливо, як названа вулиця", а також – чи людина "патріот, малорос, ватнік чи бандерівець".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: