fbpx
Сьогодні
13:26 31 Гру 2019

В районі ООС підвели підсумки 2019 року

Фото Reuters

Під керівництвом командувача Об'єднаних сил генерал-лейтенанта Володимира Кравченка відбулося підведення підсумків діяльності сил і засобів операції Об'єднаних сил за 2019 рік.

Про це повідомляє прес-служба ООС.

Кравченко зазначив, що підбиття підсумків – це необхідний захід, в ході якого командири всіх рівнів можуть проаналізувати свої дії і роботу своїх підрозділів, а також обмінятися досвідом зі своїми колегами.

"Під час заходу посадові особи доповіли про реальний стан справ, обговорили та визначили основні напрямки роботи на 2020 рік. Насамперед, було детально проаналізовано поточну ситуацію безпеки у районі проведення операції Об'єднаних сил, результати виконання завдань і організацію бойової підготовки військових частин і підрозділів", – йдеться в повідомленні.

Також були розглянуті питання стану дисципліни і правопорядку, забезпечення правового захисту військовослужбовців, розвитку професійного сержантського корпусу в районі бойових дій, взаємодія підрозділів ЗС України з громадськістю та місцевим населенням тощо.

Наголошується, що з окремими доповідями виступили голови військово-цивільних Донецької та Луганської адміністрацій. Також на зборах були визначені шляхи вирішення проблемних питань, які виникають в ході проведення операції Об'єднаних сил.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: