fbpx
Сьогодні
Відео 15:44 31 Гру 2019

Українські полярники в Антарктиді привітали з Новим роком

Вчені 24 наукової експедиції Національного антарктичного наукового центру на станції "Академік Вернадський" привітали українців з Новорічними святами

Новорічне привітання вчені наукової ескпедиції оприлюднили у Facebook.

"Тоді, як в Україні снігу поки обмаль, десь, за 15 тисяч км від Батьківщини, на острові Галіндез, в Антарктиді його дуже багато. Це і не тільки дивіться у чудовому новорічному привітанні від нашої команди зимівників, які вже 10 місяців проводять дослідження під українським прапором на крижаному континенті", – зазначають науковці в описі до привітального відео.

"Хочеться всім нам побажати енергії, наснаги, здатності долати труднощі і досягати своїх цілей, як це роблять наші вчені в Антарктиді", – вітають українців науковці.

НОВОРІЧНІ ВІТАННЯ ВІД 24-ої УКРАЇНСЬКОЇ АНТАРКТИЧНОЇ ЕКСПЕДИЦІЇ В той час, як в Україні снігу поки обмаль, десь, за 15 тис км від Батьківщини, на острові Галіндез, в Антарктиді його дуже багато. Це і не тільки дивіться у чудовому новорічного привітанні від наших команди зимівників, які вже 10 місяців проводять дослідження під українським прапором на крижаному континенті. В свою чергу, хочеться всім нам побажати енергії, наснаги, здатності долати труднощі і досягати своїх цілей, як це роблять наші вчені в Антарктиді.Разом з Ігор Дикий, Євгеном Брілінгом, Богданом Гаврилюком, Sasha Zulas, Сергієм Розумним, Тарасом Білим, Oksana Savenko, Наталією Бабій, Антон Омельченко (Anton Omelchenko), Андрієм Голубенко, Oleksandr Kviatkovskyi, Богданом Паламарчуком.

Posted by Національний антарктичний науковий центр on Monday, December 30, 2019

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: