fbpx
Сьогодні
10:11 30 Гру 2019

Розглядаються три версії авіакатастрофи в Казахстані

Слідчі розглядають три версії аварії пасажирського літака авіакомпанії Bek Air, що розбився вранці 27 грудня під час вильоту з аеропорту Алмати в Казахстані.

Про це повідомив глава МВС Казахстану Ерлан Тургумбаєв.

Раніше слідство назвало можливими причинами катастрофи помилку пілотів і технічну несправність. У МВС також згадували серед версій погодні умови, проте віцепрем'єр Казахстану заперечив цей варіант.

Третьою причиною аварії Тургумбаєв назвав помилку в роботі навігаційних служб.

Вранці 27 грудня під час вильоту з аеропорту Алмати в Казахстані розбився пасажирський літак авіакомпанії Bek Air, який мав виконати рейс з Алмати в Нур-Султан (раніше називався Астана). На борту літака перебувало 98 людей. Однак відразу після зльоту лайнер втратив висоту, пробив бетонну огорожу і врізався у двоповерхову будівлю. Аварія сталася у районі житлового сектора, додали у комітеті з надзвичайних ситуацій МВС Казахстану. Вибуху і загоряння унаслідок аварії не було.

Серед пасажирів літака, який зазнав аварії в аеропорту Алмати (Казахстан), буди іноземці, зокрема, двоє громадян України, один громадянин Киргизстану та один громадянин Китаю.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: