fbpx
Сьогодні
16:39 30 Гру 2019

Милованов розповів про реорганізацію міністерста та очищення держпідприємств

Міністр економіки Тимофій Милованов розповів про реорганізацію міністерства за час його роботи, а також про очищення держпідприємств.

Про це він написав у своєму Facebook.

"Ми об'єднали Міністерство аграрної політики та продовольства з Мінекономіки за 4 місяці. Ми звільнили керівника Геодкадастру та всіх регіональних керівників, керівника та заступника Державноі служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, керівника Державного агентства резерву України, керівника Державного космічного агентства України, керівника Державної служби експортного контролю України, Керівника Державної служби України з питань праці.

Зміни відбулися на двох рівнях: на рівні міністерства (створення нової структури з метою забезпечення виконання функцій Міністерства економічного розвитку та торгівлі, Міністерства аграрної політики та продовольства, що було реорганізовано шляхом приєднання, та переданих функцій від Міністерства соціальної політики) та очищення державних підприємств, установ, організацій від непрофесійних та корумпованих керівників.

У ході об'єднання міністерств було проведено централізацію функції, об'єднані дублюючі функції, скорочено непрофільні функції. Команду заступників міністра Мінекономіки оновлено на 100%.

Серед важливих підприємств та установ, у яких було змінено керівників, зокрема Укрспирт (звільнено також керівників 6 спиртзаводів), Аграрний фонд, Державна служба з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру.

На усі позиції призначено виконуючих обов'язки та відкрито прозорі конкурси.

Наразі лише звільнений керівник ДП "Енергосталь" ігнорує рішення міністерства про його звільнення і самовільно займає кабінет керівника.

Ми працюємо для того, аби через економічне зростання підвищити добробут українців. Тому зараз ми фахово та динамічно будуємо нове міністерство, міністерство, яке працює не для себе, а для людей та оновлюємо керівний склад критично-важливих установ, що підпорядковуються міністерству", – написав Милованов.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: