fbpx
Сьогодні
13:53 30 Гру 2019

Депутат від "ОПЗЖ" Шуфрич визнав, що полював на диких тварин в Африці

Депутат від "Опозиційної платформи — За життя" Нестор Шуфрич заявляє, що полював у Намібії на диких тварин "з дозволу уповноважених на це національним урядом органів".

Про це пише пресслужба Нестора Шуфрича.

"Полювання, про яке було описано в ЗМІ, велося з дозволу уповноважених на це національним урядом органів, предметом відстрілу був самець не репродуктивного віку, агресивного характеру, який підлягав відстрілу.

Нестор Шуфрич підкреслив, що предметом його мисливського інтересу були, виключно, самці зрілого віку, що втратили здатність давати потомство і що представляють небезпеку як для більш молодих самців, так і для місцевих жителів в окрузі".

Згідно із повідомленням, Шуфрич востаннє їздив на таке полювання на Африканський континент в 2013 році. У повідомленні пресслужби Шуфрича не вказано про самців якого саме виду тварин йдеться.

Раніше ЗМІ поширили фото, на яких Шуфрич хизується вбитими в Африці дикими тваринами.

Як вказано на сайті мисливської організації africatrophyhunting.com, Нестор Шуфрич став першим і єдиним мисливцем, який коли-небудь убивав три різних підвиди чорного носорога.

Довідка: Колишній соратник колишнього президента України Віктора Януковича Нестор Шуфрич голосував за диктаторські закони 16 січня 2014 року. Тепер він депутат від партії "Опозиційна платформа — За життя" і очолює парламентський комітет зі свободи слова.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: