fbpx
Сьогодні
21:59 29 Гру 2019

У Зеленського пояснили, коли будуть визволяти кримських полонених

У представництві президента України в АР Крим обіцяють, що кримські полонені будуть включені до наступного етапу звільнення.

Про це йдеться у повідомленні на сайті представництва.

«Цінність людського життя і водночас невідворотність покарання для злочинців, які такі життя забирали, мають бути найважливішими для нашої держави. Ми впевнені, що покарання за злочини, здійснені Російською Федерацією через своїх агентів або в Києві під час подій Революції Гідності, або ж у Криму та на території Донецької та Луганської областей і загалом України — відбудеться. Винні понесуть відповідальність», — запевнили у відомстві.

«Протягом останніх кількох днів звучали питання щодо звільнення політичних бранців, що перебувають на території окупованого Криму та РФ. Можемо впевнено заявити, що робота зі звільнення триває – сьогодні відбувся перший етап, анонсований Президентом України, на черзі наступні кроки. Кримські полонені будуть включені до наступного етапу звільнення», — повідомили у представництві президента.

«Жоден громадянин України, кримський татарин чи українець, не забутий. Боротьба за кожного нашого громадянина продовжується.

Дякуємо за внесок кожного в нашу спільну боротьбу за звільнення бранців Кремля. Спільними зусиллями звільнимо кожного і звільнимо Крим", — підсумували у представництві.

Зазначимо, що борт із 76-ма звільненими українцями відлітає з військового аеродрому Чугуєва.

Нагадаємо, що у Зеленського повідомили про офіційне завершення обміну.

Серед звільнених – журналіст Станіслав Асєєв.

СБУ вже оприлюднила повний список 76 звільнених українців.

Раніше повідомлялося, що з полону звільнили першу групу українців – 25 осіб.

Також опубліковані імена перших 25-ти звільнених з ОРЛО українців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: