fbpx
Сьогодні
15:47 28 Гру 2019

Арахамія оцінив ефективність роботи Ради

Глава парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія оцінив ефективність роботи Ради ІХ скликання.

Про це він розповів НВ.

"Ми провели аналіз перших 100 днів роботи Ради цього скликання і порівняли із попереднім. Ми випереджаємо їх за всіма показниками, крім кількості зареєстрованих законопроектів. У цьому скликанні ми прийняли багато якісних законів, починаючи зі скасування депутатської недоторканности і відновлення кримінальної відповідальности за незаконне збагачення, завершуючи законами про викривачів, про спецконфіскацію про концесію і навіть про демонополізацію космосу. Ми почали виводити з тіні землю, спирт і бурштин.

Ми не пропустили жодного робочого дня, і наш турборежим, який запустили 29 серпня, так і не вимикався. І мені б дуже хотілося, аби люди, наші виборці якомога швидше відчули, що у країні щось змінюється, і вони не дарма за нас голосували", – заявив Арахамія.

Глава фракції зазначив, що його дратують методи боротьби опозиції.

"Що дратує? Нечесні методи боротьби з нами. Наших депутатів постійно намагаються втягнути у якісь скандали. Опозиція, замість того, щоб пропонувати альтернативу або вказувати на наші помилки, якщо вони є, у більшості випадків просто не погоджується з усім, що ми пропонуємо", – пояснює він.

Нагадаємо, Арахамія сказав, скільки має отримувати депутат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: