fbpx
Сьогодні
11:20 27 Гру 2019

Вбивство Шеремета: суд не розглянув апеляцію на тримання під вартою Антоненка

Апеляційний суд переніс розгляд апеляційної скарги на тримання під вартою військового та музиканта Андрія Антоненка, підозрюваного в організації вбивства журналіста Павла Шеремета.

Розгляд апеляції, яка із запізненням надійшла до суду, перенесли через відсутність матеріалів справи. Вони досі перебувають в іншого судді Апеляційного суду, який розглядав попередні апеляційні скарги.

Про це передає кореспондентка hromadske із зали суду.

Засідання перенесли на 15:00 8 січня.

Адвокат Віталій Галенченко сподівається, що його апеляція зможе змінити запобіжний захід і в нього будуть "переконливі доводи". Попередньо Апеляційний суд відмовив у задоволенні скарг адвокатів та залишив Андрія Антоненка під вартою.

У засідання прийшли побратими, друзі та рідні підозрюваного. Дружина Антоненка Світлана зробила заяву про те, що її чоловіка досі утримують в Ізоляторі тимчасового тримання та безпідставно відмовляють у побаченні. Адвокат заявив, що розцінює це як тиск на підозрюваного.

Мати Антоненка через журналістів звернулася до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з проханням надати можливість сину зустрітися з рідними.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: