fbpx
Сьогодні
14:03 27 Гру 2019

"Укрзалізниця" запустила новий дизель-поїзд до аеропорту "Бориспіль"

"Укрзалізниця" в п'ятницю запустила в перший рейс за маршрутом "Київ-Пасажирський – Бориспіль – аеропорт" новий сучасний дизель-поїзд ДПКр-3 виробництва ПАТ "Крюківський вагонобудівний завод".

Як передає "Інтерфакс-Україна", в поїзді передбачено 472 пасажирських місця (170 місць для сидіння і два місця для інвалідів на візках).

За даними "Укрзалізниці", вартість поїзда становить майже 177 млн грн.

Дизель-поїзд пройшов випробування на ділянці Київ-Тернопіль-Кременчук.

"Цей дизель-поїзд побудовано за новим проектом, щоб він був сучасним і комфортним, конструкційно в ньому багато нових вузлів і систем, зокрема для підвищення безпеки і надійності експлуатації. Крім того, він має більш сучасну конструкцію і враховує потреби людей з інвалідністю", – наголосили в "Укрзалізниці".

За словами голови компанії Євгена Кравцова, "Бориспільський експрес" у п'ятницю перевіз свого мільйонного пасажира.

Голова "Укрзалізниці" також відзначив зростання попиту на послугу експреса, наголосивши що саме з огляду на це було ухвалено рішення запустити трисекційний поїзд.

Термін служби дизель-поїзда становить 40 років.

Для комфорту пасажирів встановлено індивідуальні блоки крісел, які розділені підлокітниками, з опціями кінематики, столиками і розетками, шість багажних стелажів у салонах вагонів, а також салонний кондиціонер інвекторного типу.

Для перевезення людей з інвалідністю на візках оснащено безбар'єрний простір: встановлено висувний пандус, передбачено місця для колясок і просторий санітарний модуль.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: