fbpx
Сьогодні
23:22 27 Гру 2019

У посольстві США вважають, що Аваков не впевнений у провині підозрюваних у справі Шеремета

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков звернувся по допомогу до кількох країн для розслідування справи про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Про це заявив тимчасово повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор під час спілкування із журналістами в Києві, передає ЄП.

"Аваков провів дуже детальний брифінг для нас, закордонних послів. Але водночас я читаю, що пише українська преса, і чудово розумію, що є питання. Аваков запитав кілька держав-партнерів про допомогу (у розслідуванні. – Ред.). І мені відомо, що кілька з них зараз вивчають, чим би ми могли допомогти", – сказав Тейлор.

Дипломат заявив, що не впевнений у тому, що Аваков особисто переконаний у провині тих, кому висунули офіційні звинувачення у вбивстві Шеремета.

"Він не повідомив нас про свої висновки, але він сказав, що попереду "багато роботи". Тому я справді не думаю, що і він сам переконаний", – додав Тейлор.

Нагадаємо, суд взяв під варту на 2 місяці лікарку Кузьменко, підозрювану у вбивстві Шеремета.

Жінка розповіла, що 20-го липня 2016 року була на роботі та дізналася про вбивство Шеремета з новин. Вона зазначила, що наступного дня справді ходила на концерт гурту Андрія Антоненка — іншого підозрюваного у цій справі.

Пізніше суд взяв Антоненка під варту на 2 місяці.

Також суд помістив військову медсестру Яну Дугарь під цілодобовий домашній арешт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: