fbpx
Сьогодні
15:16 27 Гру 2019

Кабмін спростив отримання громадянства добровольцям, які воювали на Донбасі

Кабінет міністрів під час засідання ухвалив рішення про спрощення набуття громадянства для добровольців, які захищали Україну на Донбасі.

Про це повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук

"Раніше добровольці з інших країн не мали можливості отримати посвідку на тимчасове проживання в Україні, яка є першим кроком для отримання громадянства. Наразі Уряд затвердив відповідний механізм", — написав глава уряду.

Водночас Гончарук наголосив, що рішення уряду спрощує подання документів на отримання громадянства, однак «рішення ухвалюється відповідно до норм законодавства".

Таким чином, Кабмін затвердив порядок оформлення клопотання командира підрозділу Збройних сил та інших військових формувань, правоохоронних органів, державного органу спеціального призначення з правоохоронними функціями, який виконував завдання антитерористичної операції, здійснював заходи щодо гарантування національної безпеки і оборони, відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій і Луганській областях, для видачі іноземцям або особам без громадянства дозволу на проживання.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: