fbpx
Сьогодні
14:25 27 Гру 2019

Директор з GR-комунікацій фестивалю Atlas Weekend стане депутатом за списком "Слуги народу" замість Венедіктової

Заступник голови фракція "Слуга народу" Євгенія Кравчук вітає призначення своєї колеги з фракції Ірини Венедіктової виконувачем обов'язків директора Державного бюро розслідувань.

"Вітання з призначенням в ДБР! Розумна, сильна і принципова! І нарешті перша жінка на чолі правоохоронного органу", – написала Кравчук на своїй сторінці у Facebook.

Вона також нагадала, що наступним за партійним списком "Слуги народу" в народні депутати обрано Олександра Санченка. "Тим часом Олександру Санченку приготуватися – робота в Раді вже чекає!", – написала депутат.

За даними сайту Центральної виборчої комісії, Санченко був №137 у партійному списку партії "Слуга народу" на позачергових виборах до Верховної Ради в 2019 році, він є директором із взаємодії з органами державної влади (GR-комунікацій) та корпоративної соціальної відповідальності фестивалю Atlas Weekend.

Раніше, президент України Володимир Зеленський звільнив Романа Трубу з посади директора ДБР і призначив Венедіктову тимчасово виконувачем директора відомства.

Венедіктова є народним депутатом фракції "Слуга народу" й очолює комітет Верховної Ради з питань правової політики.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: