fbpx
Сьогодні
11:54 25 Гру 2019

Рух транспорту Шулявським шляхопроводом планують відкрити наприкінці цього тижня

Будівельники працюють цілодобово і без вихідних, щоб вчасно завершити роботи і відкрити проїзд Шулявським шляхопроводом.

Про це повідомляє прес-служба мера Києва Володимира Кличка.

"Наприкінці цього тижня ми, як і обіцяли, плануємо відкрити рух транспорту новим мостом", – сказав Кличко.

Відео з місця робіт мер Києва розмістив на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Друзі! Минулої ночі на Шулявці кипіла робота. Будівельники розпочали асфальтувати новий шляхопровід. Гарантію на експлуатацію покриття, що влаштовують на площі близько 5 тисяч квадратних метрів, підрядник дає 10 років. Укладають асфальтобетон на сучасне гідроізоляційне покриття, що успішно використовують на будівництві мостів та шляхопроводів у країнах Європи. Наступними днями – 23-26 грудня – асфальтуватимуть підходи до мосту з боку вулиць Вадима Гетьмана та Олександра Довженка. Після цього відбудуться технічні випробовування шляхопроводу. На ньому встановлять спеціальне обладнання, що вимірюватиме прогини мосту та статичні і динамічні навантаження на нього. Для випробовування залучать вісім 30-тонних автомобілів, за допомогою яких створять максимально допустимі навантаження. Ми робимо все, щоб запустити рух автомобілів Шулявським шляхопроводом уже в кінці наступного тижня.

Posted by Віталій Кличко on Sunday, December 22, 2019

За його словами, підрядник дає гарантію на експлуатацію покриття з високоякісного полімерного асфальтобетону – 10 років.

Після завершення дорожніх робіт відбудеться технічне випробування шляхопроводу. "На ньому встановлять спеціальне обладнання, що вимірюватиме прогини мосту та статичні і динамічні навантаження на нього. Для випробовування залучать вісім 30-тонних автомобілів, за допомогою яких створять максимально допустимі навантаження", – наголошується в повідомленні.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: