fbpx
Сьогодні
17:09 25 Гру 2019

Адвокат Кузьменко жорстко відреагував на рішення суду, з'явилося відео

Фото Reuters

Адвокат лікаря і волонтера Юлії Кузьменко – Владислав Добош емоційно відреагував на відмову Апеляційного суду Києва змінити їй запобіжний захід.

Про це повідомляють #Букви.

Так, за Кузьменко готові були поручитися понад 50 людей. Незважаючи на це, суд залишив її під вартою до 8 лютого 2020 року, без права на внесення застави.

Після закінчення засідання адвокат Добош емоційно відреагував на те, що відбувається, вказавши на відсутність будь-яких вагомих доказів винуватості Кузьменко.

"Кожна тварюка, яка підписала цей папір, за цих людей кожна тварюка відповість! Я вам обіцяю! Кожна тварюка! Суддівська, мусорська, прокурорська і експертна! Кожна тварюка! Я просто обіцяю це! Я доб'юся, щоб кожна мусорська тварюка, яка причетна до цього, понесла відповідальність! 55 поручителів! Нуль доказів! Що з вами, люди?!! Просто мусорські гниди", – кричав Добош, звертаючись до силовиків і суддів.

У цей час люди, котрі були присутні в залі засідань, скандували "Ганьба!"

Нагадаємо, що апеляційний суд Києва відхилив апеляцію на запобіжний захід підозрюваної у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета Юлії Кузьменко.

Раніше повідомлялося, що слідчі знайшли доказ, який вказує на підозрюваного Антоненка у справі Шеремета.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: