fbpx
Сьогодні
10:10 25 Гру 2019

Адміністрація Трампа дала дозвіл на в'їзд Санта-Клаусу і його оленям

Влада США надала Санта-Клаусу і його оленям дозвіл на в'їзд в США на Різдво.

Як зазначається в спільній заяві Міністерства сільського господарства США і служби Інспекції здоров'я тварин і рослин, документ дозволить оленям Санта-Клауса в'їжджати і виїжджати з США з 19 години 24 грудня 2019 року до 7 години 25 грудня 2019 року через будь-який прикордонний порт США.

"Через зростаюче населення планети у містера Клауса буде найбільш напружене Різдво на світі. Ми хочемо переконатися, що не заважаємо важливій роботі містера Клауса з розповсюдження різдвяних подарунків для всіх", – заявив міністр сільського господарства США.

"Легкість в'їзду в США для містера Клауса і його дев'яти оленів забезпечить те, що діти у всій країні, включно з моїми власними чотирнадцятьма онуками, прокинуться різдвяного ранку з радістю і наповняться духом свята", – додав він.

Підкреслюється, що всі олені пройшли ветеринарний контроль. У одного з оленів на ім'я Рудольф тест на "синдром червоного носа" дав позитивний результат, проте з'ясувалося, що для нього це нормально.

У заяві також наводяться слова Санта-Клауса, який пообіцяв, що продезинфікує свої чоботи і постарається не допустити, щоб його олені принесли "ящур разом з усіма подарунками".

"Вони (олені і Санта-Клаус) приїдуть, тягнучи за собою дерев'яні сани з кришталевими дзвониками, наповнені яскраво загорнутими подарунками", – йдеться в повідомленні.

Як повідомляло Об'єднане командування повітряно-космічної оборони північноамериканського континенту, за традицією відстежує його пересування, Санта Клаус напередодні Різдва продовжує розвозити подарунки.

На сайті командування в режимі реального часу показується шлях чарівника. Він пересувається на своїх чарівних санях, запряжених дев'ятьма оленями, яких очолює олень Рудольф.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: