fbpx
Сьогодні
10:49 24 Гру 2019

Після зустрічі із Зеленським мережі автозаправок знизили ціни на бензин

Великі мережі автозаправних комплексів дещо знизили ціни на бензин після того, як їхні представники провели зустріч з президентом України Володимиром Зеленським.

Про це повідомляє enkorr, посилаючись на дані консалтингової групи "А-95".

Зокрема, вартість пального у мережах "ОККО" та WOG впала на 50 копійок за літр, а у АЗС Amic — на 70-80 копійок за літр палива.

У мережах АЗС, що належать до групи "Приват" вартість пального скоротилася на 1 гривню за літр.

23 грудня президент України Володимир Зеленський провів зустріч з представниками великих мереж автозаправних станцій. Під час зустрічі президент закликав знизити ціни на бензин для українців, адже для цього є ринкові передумови.

Напередодні Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України повідомляло про те, що може провести розслідування причин високих цін на бензин.

5 грудня стало відомо, що Антимонопольний комітет ухвалив обов'язкові для виконання рекомендації низці великих мереж автозаправних комплексів щодо зниження цін на бензин та дизельне пальне. Зниження в АМКУ пояснили тим, що оптова ціна на пальне в Україні впала. Також впав курс долара, від якого залежить ціна на бензин для українців.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: