fbpx
Сьогодні
09:13 23 Гру 2019

Росія добудувала Кримський міст

За словами начальника замовника будівництва Управління федеральних автомобільних доріг "Тамань" Кайрата Турсунбекова, залізнична частина так званого Кримського мосту готова до прийому перших потягів.

Про це пише ТАСС.

"Будівництво Кримського моста завершено. Отримано висновок про відповідність цього об'єкта технічним регламентам і проектній документації, отримано дозвіл на введення в експлуатацію, і, відповідно, залізнична частина транспортного переходу готова до прийому перших поїздів.

Ми вважаємо, що це своєрідний подарунок для жителів півострова і материка. Люди тепер напередодні новорічного свята можуть планувати подорож і на Новий рік, і на наступний рік."

Перший потяг по мосту рушить із Санкт-Петербургу до Севастополя 23 грудня. Час в дорозі складатиме 43,5 години. Наступного дня планується відправити потяг із Москви до Сімферополя, який буде їхати 33 години.

Зазначається, що гарантійний строк служби мосту становить 100 років. "100 років – гарантійний термін моста при належному обслуговуванні. Конструкція володіє необхідним запасом міцності, щоб працювати в регіоні зі складною геологією, високою сейсмікою, регулярними вітровими навантаженнями, можливими льодоходу", – додав Турсунбеков.

У пресслужбі Кремля заявили, що президент РФ Володимир Путін 23 грудня відвідає анексований Крим для участі у заходах, присвячених відкриттю залізничного руху Кримським мостом.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: