fbpx
Сьогодні
10:57 22 Гру 2019

Знай наших: на Дефлімпійських іграх українки обійшли росіянок в шахах

З 12 по 21 грудня в італійській провінції Сондріо ​​відбулися ХІХ зимові Дефлімпійські ігри.

Про це повідомляє ВВ з посиланням на Управління фізкультури і спорту Донецької області.

Після "срібного" виступу в бліці Тетяни Бакланової з Маріуполя вдалося здобути "золото" в командних змаганнях. В активі збірної України, у складі якої окрім Бакланової грали Інга Руденко, Олена Осипова, Наталя Мироненко, Аліна Лангузова і Світлана Гончар, виявилося 18 очок. Такий же результат показали росіянки, але нашим спортсменкам вдалося обійти їх за додатковим показником (коефіцієнтом набраних очок в особистих зустрічах).

Додамо, що, крім шахістів, внесок в національну скарбничку зробили представники лижних гонок, а всього спортсмени України на Дефлімпійських іграх 2019 отримали 11 нагород (4 золоті, 4 срібні та 3 бронзові) – цей результат серед 34-х країн-учасниць є другим за загальною кількістю медалей і третім за кількістю "золота".

Президент України Володимир Зеленський вже привітав спортсменів з перемогою в своєму Телеграм-каналі і написав, що досягнення дефлімпійців демонструють світові наш непереможний дух, а головне – надихають кожного українця ніколи не здаватися і долати будь-які труднощі.

на Дефлімпійських іграх українки

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: