fbpx
Сьогодні
21:08 22 Гру 2019

Порошенко назвав "червоні лінії", які перетнула влада

Фото Reuters

П'ятий президент України Петро Порошенко заявив, що влада перетнула "червоні лінії", коли погодилася на прямі постачання російського газу до України.

Про це Порошенко заявив у ефірі телеканалу "Україна", пише Еспресо.

"Сьогодні українські та російські ЗМІ повідомили, що п'ять українських компаній уклали угоди про постачання газу з РФ на український ринок. Це не комерційні контракти, вони є політичними. Путін продає газ п'ятій колоні зі значною знижкою, щоб прибутки використовувалися для фінансування цих політичних партій та для підриву основ української державності. Це — питання національної безпеки", – сказав Порошенко.

За його словами, "Європейська солідарність" вимагатиме негайного скликання РНБО і запровадження санкцій проти прямого постачання газу з РФ.

"Європейська Солідарність вимагатиме негайного скликання РНБО і запровадження санкцій проти прямого постачання газу з РФ, що є результатом таємних переговорів в Парижі. Влада перетнула в цьому сенсі ті "червоні лінії", про які голосно попереджали люди напередодні Нормандської зустрічі", – заявив Порошенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: