fbpx
Сьогодні
09:44 22 Гру 2019

Гончарук закликав повідомляти про незаконний гральний бізнес

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що за перший день активної фази боротьби з гральними закладами були закриті більше 60% з них і закликав повідомляти про цей незаконний бізнес.

Решта повинні припинити роботу не пізніше Нового року, говориться у відеозверненні прем'єра, опублікованому на його сторінці в Facebook.

"Вчора Національна поліція разом з Державною фіскальною службою почали працювати над тим, щоб з українських міст зникли зали гральних автоматів. У перший день спецоперації припинено діяльність більше п'яти тисяч залів по всій Україні. За нашими підрахунками їх набагато більше – понад 8 тисяч. Це означає , що роботи ще достатнього багато", – заявив він.

"Тому, якщо ви знаєте про існування грального залу, який сховався і який не помітили правоохоронці (спеціально або випадково), повідомляйте про це нам. Пишіть в соціальних мережах, звертайтеся до державних органів, звертайтеся до Національної поліції за місцем знаходження. Ми зробимо все від нас можливе, щоб до Нового року ця порочна практика – зали гральних автоматів – з вулиць міст зникли", – сказав Гончарук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: