fbpx
Сьогодні
13:05 21 Гру 2019

З'явилися навушники, які заряджаються від сонця

Фото: indiegogo.com

JBL представила на краудфандинговому майданчику Indiegogo проект цікавої новинки — бездротових накладних навушників Reflect Eternal.

Особливість пристрою полягає в можливості підзарядки від сонячної енергії.

Відповідно до опису концепту, Reflect Eternal використовує матеріал Powerfoyle від Exeger для перетворення природного і штучного світла на вільну, стійку енергію. Навушники можуть заряджатися і грати одночасно за умови, що вони перебувають під джерелом світла.

Розробники незвичайних навушників сміливо стверджують, що півтори години на відкритому повітрі можуть зарядити гаджет для відтворення музики протягом 68 годин. Якщо користувачі проведуть дві години на вулиці, вони зможуть слухати музику протягом 168 годин, поки навушники не зажадають зарядки. Це робить пристрій майже вічним — досить лише іноді виходити з дому.

Навушники також зможуть заряджатися через USB, надаючи користувачам два години відтворення усього за 15 хвилин зарядки.

В іншому Reflect Eternal — це типові бездротові навушники з 40-міліметровими динаміками, частотним діапазоном 20 Гц — 20 кГц і опором 32 Ом. Ємність вбудованого акумулятора становить 700 мАг.

Навушники вже досягли своєї мети на платформі для краудфандингу, і JBL планує випустити продукт для бекерів до жовтня 2020 року. До 14 січня діє ціна $ 99, далі навушники обійдуться в $ 129.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: