fbpx
Сьогодні
15:11 21 Гру 2019

Справа Микитася: суд наклав арешт на 6 елітних авто екснардепа

Печерський районний суду міста Києва наклав арешт на шість елітних автомобілів народного депутата України 8-го скликання Максима Микитася.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

"За результатами обшуків у народного депутата України 8-го скликання слідчими теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, виявлено наявність шести елітних автомобілів. Ухвалою Печерського районного суду міста Києва на них накладено арешт", – йдеться у повідомленні.

🔎 За результатами обшуків у народного депутата України 8-го скликання слідчими теруправління ДБР, розташованого у місті…

Posted by Державне бюро розслідувань on Saturday, December 21, 2019

 

Нагадаємо, 11 грудня слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, провели санкціоновані обшуки за місцем реєстрації та проживання народного депутата України 8-го скликання Максима Микитася.

Слідчі дії відбуваються в рамках досудового розслідування кримінального провадження щодо можливої легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом в сумі понад 200 мільйонів гривень.

За народного депутата України 8-го скликання Максима Микитася, якого підозрюють в організації заволодіння майном Національної гвардії, внесли заставу у 80 млн грн.

До цього, Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду у закритому режимі завершила розгляд скарги САП на запобіжний захід для колишнього народного депутата Максима Микитася. Відповідно до рішення, екснардепа взято під варту, а сума застави визначена у розмірі 80 млн грн.

Додамо, що за Микитася вже вносили заставу у 5,5 млн грн, після того, як Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід у вигляді застави у 5,5 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: