fbpx
Сьогодні
20:27 21 Гру 2019

Рябошапка розповів, хто очолює гральний бізнес

Фото: LB.ua

Генеральний прокурор Руслан Рябошапка заявив, що правоохоронні органи, які повинні перешкоджати гральному бізнесу , зараз "кришують" цей напрямок.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури України.

"Зараз в країні склалася ситуація, коли особи, на яких законом покладено обов'язок протидіяти "гральному бізнесу", його очолюють. Це неприпустимо і роль прокуратури в цьому напрямку буде жорсткою і безапеляційного", – підкреслив Рябошапка.

Також, як повідомляється, за результатами наради в ГПУ вирішили створити спільні робочі групи правоохоронних органів, а також забезпечити системну роботу та координацію діяльності для протидії гральному бізнесу.

Раніше користувач Twitter під ніком Джокер заявив, що міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков "кришує" ломбарди і підпільні казино.
Нагадаємо, що поліція закрила понад 5 тисяч гральних закладів.

20 грудня Кабмін прийняв постанову, відповідно до якої, скасував деякі положення наказу комітету з питань регуляторної політики та підприємництва Мінфінансів від 12 грудня 2002 року про заборону грального бізнесу в Україні.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що на виконання рішення уряду, всі гральні заклади припиняють функціонування від 20 грудня 2019 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: