fbpx
Сьогодні
20:52 20 Гру 2019

Україна та Росія підписали протокол щодо транзиту газу

На двосторонніх газових переговорах у Мінську Україна і Росія підписали протокол щодо транзиту газу та врегулювання претензій.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

За словами представника "Газпрому", в Мінську вдалося підписати документ, в якому йдеться про продовження транзиту.

"Російська і українська сторони підписали протокол домовленостей про продовження транзиту газу через територію України і врегулювання взаємних вимог", – сказав він.

В Офісі Зеленського також заявили про досягнення домовленостей щодо транзиту газу

Представники Європейської комісії, України та Російської Федерації сьогодні досягли остаточної домовленості з принципових позицій щодо транзиту російського газу через територію України для європейських споживачів і врегулювання взаємних претензій. Таку заяву поширив Офіс Президента України у Facebook.

"Представники Європейської комісії, України та Російської Федерації сьогодні досягли остаточної домовленості з принципових позицій щодо транзиту російського газу через територію України для європейських споживачів і врегулювання взаємних претензій", — йдеться у повідомленні.

За інформацією Офісу, подробиці будуть повідомлені у суботу, 21 грудня, на брифінгу міністра енергетики та захисту довкілля України Олексія Оржеля та виконавчого директора НАК "Нафтогаз України" Юрія Вітренка, який відбудеться в Офісі Президента.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: